0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Välkommen till Pysselbolaget!

Vi som har pysslat här är mamma och dotter, Karin och Freja. Just nu har vi lite paus i vårt pysslande, men var inte ledsen för det. I vårt arkiv finns hundratals enkla projekt med tydliga beskrivningar som varvas med inspiration och tips. Vi hoppas att du vill hänga länge på sidan och att du hittar mängder med roliga saker att pyssla. Kolla också in pysselboken vi gjort tillsammans, Pyssla med mig, och böckerna om smycken som Karin ger ut.

Här hittar du alla våra pyssel uppdelade i kategorier:

skolstartspyssel
Mer 

Halloweenpyssel
Mer 

julpyssel
Mer 

påskpyssel
Mer 

hemmapyssel
Mer 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.