0
Pysselbolaget
Skräpåret

Maj – Pyssla med plast

Samling plast | Pysselbolaget

Trots att världen inte ser ut som den brukar har vi ändå lyckats pyssla ett gäng grejer med plast. Vi har också lärt oss att plast på gurkan är bra, för då håller den längre, men plast i naturen är katastrofalt. Vi har också lärt oss att pysslad plast går till förbränning och blir el och värme, men inte nytt material. Vi kommer i fortsättningen att använda annat material till pyssel, materialet som efter att vi pysslat med det går att återvinna. Undantaget är om plasten kan ersätta ett material som vi annars hade behövt köpa nytt. 

Här är länkar till alla våra plastpyssel:

Svampmöbler av plastlock

Plastlockstårtor

Ett busigt grodspel av plastburkar

Maneter av take away-lock

Nyckelringar av en schampoflaska

Stämplar av en take away-låda

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.