0
Pysselbolaget

PR & Reklampolicy

Jag samarbetar gärna, men bara med företag där vi tillsammans kan skapa mervärde till våra respektive mottagare. Om du har en produkt eller tjänst är relevant för pysselbolaget.se, kontakta mig gärna på karin@pysselbolaget.se.

 

Pressutskick

Jag tar emot produktprover från företag för att prova och recensera, så länge de är relevanta för mina läsare.  Jag garanterar aldrig exponering på pysselbolaget.se när jag tar  emot produktutskick, utan skriver bara som de produkter som jag själv kan rekommendera. Detta sker då helt kostnadsfritt.

Mejla mig på karin@pysselbolaget.se om du vill lägga till mig bland dina presskontakter. Vill du skicka mig produktprover, kontakta mig för postadress.

 

Samarbeten & annonslänkar

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar Pysselbolagets profil och som ger mervärde till bloggens läsare.

Annonsmärkning

Inlägg märkta med “Inlägget innehåller reklam” innebär att jag fått ersättning för inlägget eller produkter i inlägget. Jag gör aldrig reklam för ett företag som jag inte tycker om eller som jag inte tycker passar bloggens läsare.

Jag märker alltid ut betalda inlägg.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, får jag en liten procent av försäljningen i provision. Detta påverkar inte valet av de produkter jag väljer att lyfta fram.