0
Pysselbolaget

Pyssla med mig – vår egen bok!

Pyssla med mig – 50 projekt för stora och små kreatörer är vår alldeles egen pysselbok!

Pyssla med mig PB nov 2014 1

Boken Pyssla med mig! visar enkla och roliga pyssel som inte kräver massor av kunskap, utrustning eller tid. Den uppmuntrar till kreativitet, återbruk och framför allt att vuxna och barn skapar tillsammans. Det är i samarbetet som magin finns.

Boken finns att köpa här!

Pyssla med mig!6Pyssla med mig!7Pyssla med mig!8Pyssla med mig!13Pyssla med mig!2Pyssla med mig!14

Boken innehåller tydliga instruktioner och bilder till 50 projekt, stora som små. Skapa slott av kartonger, krukor av mjölkförpackningar eller fordon av plastflaskor. Fixa festens kalasigaste godis-sushi eller coolaste piñata. Pynta till högtider och piffa till hemmet.

Pyssla med mig!9 Pyssla med mig!10 Pyssla med mig!15

Boken innehåller massvis med inspiration, tips på bra material och handfasta råd för att lyckas med projekten. I boken finns nya roliga pyssel och gamla favoriter. Vi har valt och pusslat för att få ihop en bra mix av stort och smått, litet och stort, kladdigt och kladdfritt. Gör exakt som i boken eller hitta på eget.

Pyssla med mig!11 Pyssla med mig!12 Pyssla med mig!3 Pyssla med mig!4 Pyssla med mig!5

Pyssla med mig finns att köpa i bokhandeln, näthandeln och hos oss. Rekommenderas för pysslare från 6 år och uppåt – långt uppåt!

Boken finns att köpa här!

Vill ni veta mer? Bläddra i boken hos Förlaget Fill & Tell eller besök bloggen Kurbits för en heltäckande recension.

Pyssla med mig PB nov 2014 1

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.