0
Pysselbolaget
Skräpåret

Utmaning – pyssla med tetraförpackningar

Tetra | Pysselbolaget

April är månaden när vi pratar om tetraförpackingar! Med tanke på att tetraförpackingen är vattentät och funkar utmärkt att plantera i känns det perfekt. Kanske har ni redan gjort egna krukor av en tetraförpacking?

Dela gärna era tetrapyssel med oss! Det kan vara nya pyssel eller gamla, bara de är gjorda av tetraförpackingar. Lägg upp en bild eller två på ert instagramkonto, använda #skräpårettetra och tagga @pysselbolaget så lovar jag att visa upp dem i Pysselbolagets story under april. Tänk på att era konton måste vara öppna för att vi ska kunna se era bilder.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.