0
Pysselbolaget
Skräpåret

Utmaning – pyssla med tyg

Utmaning tyg | Pysselbolaget

I mars ska alla handla om tyg. Vi har redan klarat av en nypa materialkunskap samt en skopa rätt jobbiga fakta. Vi har landat i att det bästa vi kan gör är att använda det vi har – så länge som möjligt. När vi våra kläder är färdiganvända, de inte längre går att byta eller lämna bort, laga eller sy om är det bästa vi kan göra att att pyssla med dem. Ja, eller alltså göra något mer av dem än bara kasta dem. Vårt första textilpyssel kommer på fredag men jag har sett att ni redan börjat tagga era egna. Ljuvligt!

Hoppas ni vill fortsätta dela era pyssel med oss! Det kan vara nya pyssel eller gamla, bara de är i någon form av textil. Lägg upp en bild eller två på ert instagramkonto, använda #skräpårettextil och tagga @pysselbolaget så lovar jag att visa upp dem i Pysselbolagets story under mars. Tänk på att era konton måste vara öppna för att vi ska kunna se era bilder.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.