0
Pysselbolaget
Skräpåret

September – Pyssla med glas

Samling glas | Pysselbolaget

September är slut och så också vår månad med glas i fokus. Vi har pratat om materialet glas, vi har pysslat, grävt ner oss i problemtiken med glitter och ni har hjälpt oss med tips om hur man får bort envisa etiketter. En bra månad, helt enkelt! Snart går vi vidare till nästa material, men först en sammanfattning av allt vi pysslat av glas. 

Pyssla djur av små glasburkar 

Dekorera glasflaskor med pärlplattepärlor

Pyssla lugnande glitterburkar 

Gör unika ljuslyktor av barnens teckningar

Hungriga glasburkar för godsaker 

Lugnande glitterburkar | Pysselbolaget

Missa heller inte inlägget om glitter

Eller det matnyttiga inlägget om hur man får bort etiketter på glasburkar

Vilket pyssel är er favorit? Jag har lagt upp en omröstning i vår story – in och rösta, vettja! Det skulle vara kul att se vad ni tycker. Och min favorit? Enkelt – ljuslyktorna av barnens teckningar. Finaste lyktorna gjorde  Anna María av vår lilla pysselvän Eddas konstverk. In och kolla på det om ni inte sett dem. Trevlig fredag! 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.