0
Pysselbolaget
boktips

Boktips – Kreativa Karins Handbok i pyssel

Boksomslag till Kreativa Karins handbok i pyssel

Nu har hon gjort det igen, Kreativa Karin har släppt en ny bok – Kreativa Karins Handbok i pyssel. Den här gången är temat rätt och slätt pyssel. Det är helt enkelt en guide till allt du vill veta om tekniker, material och verktyg. Jag älskar att baksidestexten utlovar ”garanterad pysselglädje”! Gillar man Karins sköna manér och lekfulla idéer är det ett löfte som uppfylls med råge. 

Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel

Boken inleds med Karins tankar kring varför man pysslar, vem som kan och vad behöver man. Här finns tips på saker som är bra att ha, var man hittar inspiration och hur man kan förvara sitt material. 

Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel  Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel

Sen följer roligt pyssel indelade i kapitel: papper, färg, lera, garn, gjuta, ljus, pärlor och upcycling. Stora projekt som att göra om möbler blandas med snabba, enkla pyssel som görs på ett kick. Allt i Karins härligt färgskala och humoristiska stil. Beskrivningarna är många, tydliga och lätta att följa. 

Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel Uppslag ur Kreativa Karins handbok i pyssel

Av alla Karins böcker är det här definitivt den mest matiga. Att målgruppen den här gången är vuxna märks mest på vilken typ av material och tekniker som används. Karin håller sig till sin sköna stil och hon delar generöst med sig av tips, tricks och ren kunskap.

Boksomslag till Kreativa Karins handbok i pyssel

Kreativa Karins Handbok i pyssel innehåller 180 projekt på 176 färgglada sidor. Tydliga steg-för-steg bilder gör det lätt att hänga med även om du inte är van pysslare. Boken finns i bokhandeln och i nätbokhandeln. Och kan du inte få nog av Karin föreslår jag ett besök på hennes Instagram. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.