0
Pysselbolaget
boktips

Boktips – Candy Aisle Crafts

candy-aisle

Det närmar sig önskelistadags och vi passar på att tips om en bok. Jag älskar pyssel som kan göras med vardagsmaterial, sånt som är lätt att få tag i och som inte kostar skjortan. Det är en av anledningarna till att jag älskar boken Candy Aisle Crafts av Jodi Levine, den innehåller nämligen pyssel med godis, kex och kakor!

candy-aisle-3

Boken är full av roliga och överraskande pysselprojekt med saker från godsakshyllorna. Ja, eller från godsakshyllorna i en amerikans mataffär. En del av projekten görs tyvärr med produkter vi inte har här, men den är ändå tokigt inspirerande.

candy-aisle-2

Boken är på 122 sidor, indelade 4 smaskiga kapitel och med ett förord av självaste Martha Stewart. Kapitlen behandlar hårda godisar, gelégodis, marshmallows samt kakor och kex.

candy-aisle-4

Även om slutresultaten helt klart är till för barn är det en bok som i första hand riktar sig till vuxna pysslare. Vi får lära oss att smälta polkagrisar, klippa till figurer i marshmallows och bygga kakslott. Varje kapitel innehåller med tydliga instruktioner, handfasta tips och otroligt vackra bilder. Det finns mycket att gilla med den här boken.

candy-aisle-5

Boken finns på engelska, är häftad och finns att köpa från nätbokhandlarna. Mer om Jodi Levine hittar du på sida supermakeit.com. Där finns också fler underbara projekt och fantastiska bilder.

candy-aisle-7

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.