0
Pysselbolaget
boktips

Boktips – Stora pysselboken: Pärlor

Stora Pysselboken Pärlor

Jag är en lyckans ost, jag var nämligen inbjuden att fira Kreativa Karins nya bok Stora pysselboken: Pärlor. För mig som älskar både pärlplattor och Kreativa Karin var det en ljuvlig dag. Nyfiken på boken? Häng med!

uppslag Stora Pysselboken Pärlor uppslag Stora Pysselboken Pärlor

Kreativa Karin, Sveriges egen pysseldrottning, ger nu ut sin femte pysselbok. Jag har alla och de är fantastiska var och en på sitt eget sätt. Den här gången handlar boken om pärlplattor, men inte bara det. Förutom ett gäng underbara pysselprojekt har Karin skapat en stykskola, hon tipsar om förvaring av pärlor, vad man kan behöva och hur man skapar sina egna mönster. 

uppslag Stora Pysselboken Pärloruppslag Stora Pysselboken Pärlor uppslag Stora Pysselboken Pärlor

Kanske har du någon gång funderat över funktionen av pärlplattor, vad gör man med dem när man pärlat klart? Då är det här boken för dig. Många av Karins pärlplatteprojekt går nämligen att använda när de är färdigpärlade. I boken finns beskrivning på äggkoppar, servettringar, höstkranar, fotoramar och mycket mer. Och allt är så klart i Karins unika stil. 

bokkalaspärlplatta

Och hur var bokkalaset, kanske du undrar? Följer du mig kanske du redan sett hur fint det var. På Svea140 hade Karin dukat fram böcker, pärlprojekt, fika och pyssel så klart. Vi fick testa pärlplattor som Karin tagit fram tillsammans med Panduro. De har lite lägre piggar, vilket underlättar när man ska stryka pärlplattan. Håll utkik i butik framåt hösten.

Stora Pysselboken Pärlor

Jag pratade bort rätt mycket av bokkalaset men ett litet moln hann jag med att göra. Den ska jag ha som nyckelring!

Stora pysselboken: Pärlor 128 sidor tjock, full av lekfulla projekt och färgglada bilder. Tydliga steg-för-steg bilder gör det lätt att hänga med och ger mig lust att göra egna mönster. Boken finns i bokhandeln och i nätbokhandeln. Det är en bok som ger mycket pyssel för pengarna. Och kan du inte få nog – gör ett besök på Kreativa Karins Instagram. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.