0
Pysselbolaget
boktips

Boktips och en tävling – Kreativa Karins Pyssel året runt

Tävling Pyssla hela året

Den är här, Kreativa Karins tredje bok: Pyssel året runt! Visst känner ni till Kreativa Karin, pysseldrottningen som tagit Sverige med storm? I nya boken visar Karin sina bästa pyssel till årets största högtider. Vi tittar mer på boken och tävlar ut den. Häng med!

Tävling Pyssla hela året

Karin har sedan tidigare gett ut böckerna Kalas för barn och Jul för barn, och vi älskar dem båda. Även den här boken får vår kärlek. Precis som de andra böckerna innehåller Pyssel året runt enkla, roliga pyssel i Kreativa Karins fantastiska anda.

Tävling Pyssla hela året

Boken innehåller pyssel till Alla hjärtans dag, påsk, Halloween och mer. Gör en blombukett av godis, påskhus av mjölkpaket och snögubbar av tubsockar. Karin använder enkla material och mycket återvinning. Det gillar vi.

Tävling Pyssla hela året

Som vanligt är bokens 44 sidor fulla av färg, skaparglädje och kreativitet. Här finns något gott, något praktiskt och något som bara är fint. En given födelsedagspresent till alla kalas under det här året, om ni frågar oss.

Boken finns i bokhandeln och nätbokhandeln. Fantastiska Kreativa Karin kan ni följa på Instagram och via hennes hemsida.

Tävling Pyssla hela året

Vi har fått chans att tävla ut tre stycken Kreativa Karins Pyssel året runt. Tävlingen går av stapeln på Instagram och vill du ha chans att vinna en av böckerna gör du så här:

1. följ @pysselbolaget och @kreativakarin på Instagram.

2. lämna ditt bästa pysseltips till din favorithögtid i kommentarsfältet på bilden som hör till tävlingen.

3. tagga en vän eller flera som du tror vill vara med och tävla om Kreativa Karins Pyssel året runt.

Lycka till!

Tävlingen gäller endast boende i Sverige och avslutas den 18 februari 2018 kl 18.00. Tre lyckliga vinnare kommer att utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Sammanlagt tävlar vi ut 3 böcker. Vinnarna kommer att publiceras på IG den 19 februari.

Tävling Pyssla hela året

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.