0
Pysselbolaget
alla hjärtans dagspyssel

Vantar med halkskydd till Alla hjärtans dag

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

Varför inte ge bort ett par söta vantar med halkskydd till Alla hjärtans dag? Halkskydd till vadå, undrar ni kanske? Häng med så får ni se.

Ni som följer oss på IG har kanske sett de specialgjorda vantarna jag fick av Freja i julklapp. Förutom att de är supervarma har hon också adderat Sock Stop på handflata-sidan. Tanken är att jag säkert ska kunna hålla i ratten utan att behöva ta av mig vantarna. Jag fryser lätt och ofta, speciellt när jag måste lägga mina bara händer på den kalla ratten. Älskade unge. Grejen är den att lagret med Sock Stop även hindrar mig från att tappa telefonen, trots att jag har vantarna på. Smart, eller hur! Idag visar vi en variant på Frejas fina vantar.

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

Ni behöver vantar och Sock Stop. Det är allt!

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

Sock Stop är en latexfärg som fäster på bomull, filt och syntetmaterial. Den tål maskintvätt men inte torktumling.

Den Sock Stop vi använder kommer i en smart flaska med pip. Vi målar ut mönster på handflata-sidan av vantarna. Fingrarna får också en omgång mönster, allt för att mobilen ska ligga tryggt i handen. Låt låt färger torka enligt torktiden på förpackningen. Vi låter våra ligga i 48 timmar. Sen är det bara att börja använda vantarna!

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

Så här blev några av våra vantar. Visst är det en kul present! Kanske ni redan har ett par vantar ni kan pigga upp. Säkert har ni någon som skulle uppskatta ett par – speciellt till Alla hjärtans dag. Alla borde få ha ett par vantar med halkskydd, tycker vi! Håller ni med?

Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget Vantar med Sock Stop av Pysselbolaget

SparaSpara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.