0
Pysselbolaget
boktips

Boktips och en tävling – Kreativa Karins jul

kreativakarinsjul

Hon har gjort det igen – Kreativa Karin släpper ytterligare en bok för pyssliga barn. Den här gången handlar det om jul. Passande, eller hur. Idag berättar vi mer om boken – och tävlar ut den! Häng med och ha chans att vinna en alldeles egen bok.

kreativakarinsjul-2

Det är faktiskt så att det lackar mot jul, en högtid när de flesta – vana och ovana – pysslare tar sig tid att sitta ner och göra fina saker tillsammans. Det ligger förmodligen en del tradition i våra pysselstunder, men letar ni efter traditionella julpyssel ska ni nog se er om efter en annan bok. Karins jul är inte lik någon annan! Och jag menar det på det bästa sättet.

Karins bok innehåller både sött att göra och sött att äta – allt i Karins lekfulla och färgglada stil. Gör roliga tittburkar, söta grankort och mumsiga maränger. I boken finns tips på coola klappar, skojiga paket och grymt granpynt. Samtliga projekt går att göra med saker de flesta av oss har hemma eller kan hitta i vår vanliga mataffär.

kreativakarinsjul-3

Karin har en förmåga att hitta på roliga projekt som man genast vill göra. De är överraskande, påhittiga och fullkomligt görbara, pysselvan eller inte. Boken är på 44 sidor späckade med färg och pysselglädje. En bok bra innan jul och perfekt som julklapp.

Boken finns i bokhandeln och nätbokhandeln. Fantastiska Kreativa Karin kan ni följa på Instagram och via hennes nya fina hemsida. Hon dyker även upp som gäst i the Creative Collective Swedens julkalender.

kreativakarinsjul-4

Vi har fått chans att tävla ut tre stycken Kreativa Karins jul för barn. Tävlingen går av stapeln på Instagram och vill du ha chans att vinna en av böckerna gör du så här:

1. följ @pysselbolaget och @kreativakarin på Instagram.
2. lämna ditt bästa julpysseltips i kommentarsfältet på bilden som hör till tävlingen.
3. tagga en vän eller flera som du tror vill vara med och tävla om Kreativa Karins jul för barn.
Lycka till!

Tävlingen gäller endast boende i Sverige och avslutas den 11 december 2016 kl 18.00. Tre lyckliga vinnare kommer att utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Sammanlagt tävlar vi ut 3 böcker. Vinnarna kommer att publiceras på IG den 14 december.

kreativakarinsjul-5

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.