0
Pysselbolaget
boktips

Till er – 12 enkla  pyssel för trista hemmadagar

12 enkla pyssel

För många av oss ser livet inte ut som det brukar. Mitt i allt elände är det underbart att se hur människor hjälper varandra med saker som får vardagen att flyta på hjälpligt. Jag och min vän Gina från Willowday vill bidra med det vi kan – inspiration till pyssel. Välkommen att ladda ner vår e-bok gratis!

Lagom till helgen har vi satt ihop en gratis e-bok till er med 12 enkla pyssel från mig och Gina. Trista hemmadagar kan förgyllas med roliga aktiviteter. Vår förhoppning är att ni hittar något som kan fylla era dagar med kreativ tid tillsammans.

Boken är digital och innehåller tydliga instruktioner till alla projekten. Den finns att ladda ner kostnadsfritt och materialet har ni kanske redan hemma.

Boken innehåller
48 sidor
12 enkla pysselprojekt
3 sidor mallar

Boken med finns både på svenska och engelska. Den svenska varianten hittar ni här hos oss på Pysselbolaget och den engelska varianten av boken finns att ladda ner hos Gina

12 enkla pyssel för trista hemmadagar
Ladda ner e-boken gratis på svenska här | Pysselbolaget

12 fun things to make for slow days at home
Download the free eBook in English here | Willowday

Kika in på våra olika kanaler för mer inspiration:

Willowday
Instagram | Blogg |  Pinterest

Pysselbolaget
Instagram |  Pinterest

Observera att det här är en digital produkt. Du kommer alltså inte få en fysik produkt utan när du gjort din beställning får du en länk att ladda ner boken ifrån till din dator, iPad eller telefon.

 

Trevlig helg önskar Gina och Karin

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.