0
Pysselbolaget
Skräpåret

November – Pyssla med PET

Samling PET| Pysselbolaget

November har försvunnit i en farlig fart. Det blev inte så många pyssel i november, men vi är väldigt nöjda med det som vi lyckades knåpa ihop. Som alltid är det lite extra roligt att se att era pyssel, till exempel Eddas egna PET-raket.

Här kommer länkar till alla våra PET-pyssel:

Pyssla en egen PET-raket

Självbevattnande krukor för kryddväxter

Julburkar med pärlade lock

Adventskalender av PET-flaskor

Har ni något favorit? Som vanligt lägger jag en omröstning i vår story på Instagram. Gå gärna in och rösta! Det är så roligt att se vad ni gillade bäst. Min egen favorit är de självbevattande krukorna, mycket för att det är en idé jag gått och ruvat på länge – och som faktiskt funkar. Mina små kattkrukro tömmer en vattenskål om dagen. Ha en härlig fredag!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.