0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Än finns tid att pyssla för Världens Barn!

#pysslaforvarldensbarn

Ni har väl inte missat alla fina sparbössor som gjorts under hashtaggen #pysslaförvärldensbarn? Det pysslas och sparas för fulla muggar har vi förstått och det är underbart! Än finns tid för er som vill vara med. Så här går det till:

1. Pyssla en sparbössa tillsammans.

Leta fram burkar, kartonger och mjölkpaket och pyssla er egen sparbössa. När vi gjorde våra sparbössor förra året fick vi också en möjlighet att prata om hur bra vi har det och hur viktigt det är att hjälpa dem man kan. Glöm inte bort varför vi gör det vi gör. Tillsammans kan visa att alla barn räknas och att alla kan göra något.

2. Dela

Inspirera andra genom att ta en bild av er sparbössa och lägg upp den på Instagram med #pysslaförvärldensbarn. Gå gärna Instagram och #pysslaförvärldensbarn och kika på sparbössorna från förra året. Har ni ett stängt IG konto eller inget konto och ändå vill visa en sparbössa går det bra att mejla bilden till mig så lägger jag upp den på @pysselbolaget.

3. Spara

Fyll er bössa efter egen förmåga. Samla mycket eller lite – allt slantar till Världens Barn räknas.

4. Skänk

Vid Världens barn-galan den 6:e oktober tömmer vi sparbössorna med våra barn och för över till Värdens Barn via insamlingen här, swish eller i sparbössor på stan.

Låt oss visa att alla barn räknas och att vi alla kan göra något.

Observera att skänka pengar är frivilligt och inget tvång för att få vara med. Vill ni enbart dela bild på er sparbössa går det bra. Vill ni enbart skänka pengar, utan att pyssla går det också bra!

 

Initiativet #pysslaförvärldensbarn är mitt eget. Jag är inte sponsrad och jag har inte blivit ombedd av någon att göra den här. Jag kommer att plocka bort eller anmäla oseriösa bidrag.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sparbössa i marmor – Pyssla för världens barn | Dnilva
    25 September, 2017 at 8:39 am

    […] Pyssla för världens barn är ett initiativ som Karin och Freja på Pysselbolget har dragit igång. Det handlar kort och gott om att pyssla en sparbössa och i den samla pengar till världens barn. Och sådana initiativ vill jag såklart stötta! Förra året hann jag inte med att göra en egen sparbössa, men jag skänkte ändå en liten slant. Men i år är jag med fullt ut! Jag har gjort en busenkel sparbössa i marmor, eller fejkmarmor om en ska vara exakt. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.