0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – snygga till fula hänglås

Tips & Tricks

Vad gör man när man måste ha ett lås men alla lås ser likadana ut? Jag vet inte hur många gånger jag kommit in i ett omklädningsrum och helt glömt vilket skåp jag valt när jag kom. Dessutom är de flesta bra lås riktigt trista. Vår lösning är enkel – måla lås och nyckel med nagellack! Funkar det, undrar ni? Japp, vi har testat. Frejas lås och nycklar används varje dag och färgen håller! Den enda svåra med det här tipset är att välja färg. Vad väljer ni?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Malin
  20 September, 2017 at 10:57 am

  Underbart!

  • Reply
   Karin & Freja
   22 September, 2017 at 7:45 am

   Tack Malin! Lätt som en plätt 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.