0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – packa en pysselväska!

I morgon firar vi midsommar i Sverige och många av er har säkert redan semester. Vi pysslar vidare även under sommaren, men vi brukar flytta utomhus. Vi packar en liten väska med bra-att-ha material att ha med på stranden, i bilen eller i sommarstugan. Ibland vill man pyssla för att det regnar ute. Ibland vill man pyssla i skuggan för att komma undan solen en stund. Förra året gjorde vi bland annat korkbåtar och maracas tillsammans med småkusiner och kusinbarn under lata semesterveckor på landet. I år innehåller väskan bland annat glasspinnar, garn, tuschpennor, papper, lim, paljetter och sugrör. Vi får se vad det blir för fina saker av alla dessa skatter!

Men vi har ett par inlägg kvar innan vi tar semester på allvar. Missa inte våra riddarhjälmar i morgon. Eller fira midsommar först och kolla in våra hjälmar sen!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.