Tävla om en EcoTank-skrivare från Epson

Santa Place Cards 5

Det är roligare att ge än att få, eller hur? I samarbete med Epson har vi fått möjlighet att tävla ut en helt ny EcoTank-skrivare. Modellen heter ET2550 och vinstvärdet är 3699 kr. Någon av er har chans att få en riktigt fin julklapp i år.

Ni som har skrivare hemma vet att de kan vara båda dyra och bökiga att ha att göra med. Det brukar framförallt vara priset på färgpatroner som skrämmer många. Själv tänker jag mig alltid för innan jag skriver ut i färg, speciellt om jag just köpt och bytt patroner.

Samtidigt är det så härligt att kunna skriva ut fina bilder, pyssliga projekt och designade ark. Många bloggare lägger ut etiketter, presentpapper och mallar som man får ladda ner och skriva ut till sig själv. Söker man på nätet finns mängder av pappersprojekt att ta del av. Det känns surt att ha en fin skrivare hemma om man måste snåla på utskrifterna.

 

etc2550_med.png

 

För de av er som är med och tävlar kommer det inte att vara ett problem längre. Inget mer trassel med dyra färgpatroner. Eftersom ett av momenten i tävlingen är att svara på frågor om skrivare vill jag inte säga för mycket. Skrivaren vi tävlar ut är på många sätt unik och passar utmärkt för användning i hemmet. Mer om Epson ET2550 hittar du här.

 

Gör så här för att tävla  Tävlingen är avslutad.

För att var med i tävlingen och ha chans att vinna en Epson EcoTank ET2550 vill vi att du svara på två frågor, samt att du lämnar ett tips på ditt bästa papperspyssel. Svaren och ditt tips lämnar du i kommentarsfältet till det här inlägget.

1. Hur länge räcker bläcket som inkluderas med en EcoTank-skrivare?

2. Hur många procent sparar EcoTank på utskriftskostnader?

3. Vilket är ditt bästa papperspyssel till jul? Skriv en rad om vad det är och varför det är ett bra papperspyssel.

Information om skrivarserien och svaren på frågorna hittar du här.

Tävlingen pågår till den 13/12 kl 19.00 och är öppen för tävlande i Sverige. Vinnaren utses av Epson och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas per mejl. Inlägget är ett samarbete mellan Pysselbolaget och Epson.

Santa Place Cards 1

Nu är det vår tur att dela med oss av ett bra papperspyssel till jul! Och det är förstås ett pyssel ni kan ladda ner och skriva ut. Vi kallar dem bordplaceringstomtar och ni kan ladda ner dem här.

Santa Place Cards 3

Skriv ut arken och klipp sedan ut tomtarna. Skriv namn eller en liten julhälsning i det vita fältet på magen.

Santa Place Cards 2

Gör en liten tofs och fäst fast den på insidan av tomten med tejp.

Santa Place Cards 4

Tejpa sedan ihop tomtarna och placera ut dem på bordet!

 

Lycka till i tävlingen och trevlig helg!

Tävlingen pågår till den 13/12 kl 19.00 och är öppen för tävlande i Sverige. Vinnaren utses av Epson och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas per mejl. Inlägget är ett samarbete mellan Pysselbolaget och Epson.

 

Share this: