0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Vackra halsband att göra själv

Bokomslag

Då var det dags för en ny bok – låt mig presentera ”Vackra halsband att göra själv”!

halsband i lera

Hösten 2022 fick jag göra boken ”Vackra armband att göra själv”. Den togs emot med öppna armar och är nu översatt till fyra språk. Jag är så glad för alla fina omdömen ni skickat och jag hoppas att ni fortfarande gör egna vackra armband. 

Nu kommer uppföljaren, en rar lite sak i ljusblått med titeln ”Vackra halsband att göra själv”. Och den här gången är vi två som gjort bok. Med mig har jag min bästa pysselvän Helena från Craft and Creativity. Jag och Helena träffades första gången 2011, när vi båda precis startat våra bloggar. Ända sedan dess har vi pratat om projekt att göra tillsammmans. Nu har drömmen slagit in – med råge. 

halsband av pärlor och krympplast

Tillsammans har vi knåpat ihop 30 olika halsband av pärlor, knappar, lera och krympplast. Ni som följer Helena vet att hon är både stilsäker och en fantastik fotograf. Den nya boken innehåller, precis som den förra boken, tydliga beskrivningar och mängder med ljuvliga bilder för att underlätta och inspirera. 

pärlor

Materialen har vi valt för att de är på olika sätt roliga att göra smycken av. Pärlor är kanske det mest självklara materialet, medan lera och krympplast är material roliga att göra olika typer av berlocker av. Överraskande nog är knappar också väldigt roligt att göra halsband av. 

dator med bild

I boken finns också avsnitt där vi beskriver mer i detalj hur du jobbar med krympplast, lera och smyckesdelar. Vi har också gjort tre olika smyckeställ som du kan göra själv för att hålla koll och visa upp dina nya kreationer. En fullmatad bok vill jag lova!

Den lilla rara pralinen till bok är fullmatade 112 sidor tjock och kommer att finnas butik i mitten av februari. Håll utkik då!

halsband på ställ

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.