0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Mina kreativa och fantastiska vänner

kreativa vänner | Pysselbolaget

Det har varit lite stillsamt här på bloggen ett tag. Både jag och Freja har haft svårt att få tid över  när jobb och läxor är gjorda, men vi har nya projekt på gång. Vi ska inte ta sommarlov redan! Under tiden klister och färg torkar, bilder redigeras och texter rättstavas passar jag på att ösa beröm över mina fantastiskt kreativa vänner. Vänner som hjälpt mig fylla min vägg med ljuvliga saker.

Malin kan en mängd saker och har inget emot att prova nytt. Hon är en i gruppen som anordnar Craftcations och har hon också lärt mig knyta makramé! Den lilla bonaden med knutna hjärtan lärde jag mig att knyta på en av hennes Kreativa workshops som hon håller i sin lokal på Sveavägen i Stockholm. Hör av dig till Malin om du också vill gå på en kreativ workshop.

Mitt vackra drömfångarträd är gjort på en workshop med Anna María, aka Dnilva. Hon är minsann inte bara Superskapare i tv, hon är också en superskapare i verkligheten. Jag är fortfarande så kär i mitt lilla drömfångarträd. Kika in hos Dnilva, hennes blogg är värd ett besök.

Den lilla blomster tavlan gjorde jag härom veckan. Ni som följer oss på Instagram kanske hann se bilder i Story från den ljuvliga kvällen vi hade hos Mia Kinoko. Pysselliv-Anna och Mia hade fixat torkade blommor och finfika i Mias ljuvliga butik.

Sist ut i min beröm-lista är vår egen blomsterdrottning, Gina från Willowday.  Gina måla med blommor och blad. Under hennes morgonpromenader stoppar hon små skatter i sina fickor och dessa blir till magiska bilder. Ginas instagramflöde är en fröjd för ögat och själen. In och följ!

 

Det är så himla härligt att få ösa lite guld över ens vänner. Jag känner mig tacksam över att få hänga i det här härliga gänget. Kanske har du också någon du vill skvätta lite beröm över? Gör´t! De har förmodligen förtjänat det!

kreativa vänner | Pysselbolaget

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.