Happy Handmade – ny bok!

HAPPY_HANDMADE_cover Hör upp, vänner! Om ni gillar Pysselbolaget och de saker vi gör kommer ni att älska e-boken Happy Handmade från bloggen MollyMoo. Den är på engelska och kostar just nu bara $ 9.99 att ladda ner.

I boken Happy Handmade har Michelle från MollyMoo har bjudit kreativa bloggare från olika delar av världen. Den röda tråden är kreativa och lätta projekt i billiga och återvunna material för kreatörer i alla åldrar. Visst måste man bara älska det!

Alla bloggare delar med sig av ett eget projekt och beskrivningarna är tydliga och lätta att följa. Vi får också en liten presentation av varje bloggare och en adress till deras bloggar. Det finns alltså potential att hitta mängder med mer inspiration även utanför boken.

Det är en bok man blir glad av. Här kommer ett litet smakprov.

craft-ebook-sample-spread1 craft-ebook-sample-spread2 craft-ebook-sample-spread3

En av de bloggare som finns med i boken är min vän och favoritbloggare Gina från Willowday. Ginas pyssel är alltid smarta och vi var bara tvungna att genast prova hennes pyssel ur boken. På ett par minuter hade vi lyckats få ihop ett helt gäng bedårande halsband med olika djur. En utförlig beskrivning finns i boken.

Happy Handmade crafts 2 Happy Handmade crafts

Några av de andra bloggarna som bidrar med projekt är Leslie från Pink Stripey Socks, Meri från Meri Cherry, Ana från Babble Dabble Do och Barbara från Art Bar. Ni som följer oss på Instagram har säkert stött på dessa kreativa damer förut.

happy-handmade-montage2

Boken är på 115 sidor och innehåller pyssel gjorda av återvinning, kartong, filttyg, garnbollar och mycket mer. Boken kommer också med mallar till de projekt som kräver det. Läs boken på skärmen eller skriv ut den.

Skarmavbild 2015-01-28 kl. 15.23.28

Precis som hos Pysselbolaget finns en liten inspirationskälla och idéspruta hos MollyMoo. Hon heter förstås Molly och boken Happy Handmade är dedikerad till henne. Och precis som hos oss använder Molly och Michelle material som redan finns hemma.

Söker ni inspiration till projekt att göra med eller till barnen är Happy Handmade en fantastisk källa till goda och smarta idéer. Nästa projekt vi ska testa är dockhuset gjort av en skokartong! Det kliar redan i fingrarna!

 

Vem bryr sig om det regnar nästa helg! Köp och ladda ner boken Happy Handmade till specialpris idag för bara $9.99.

buy now buttonNEW

ej_buy_now

Share this: