Vi fyller 1/We are turning 1

Idag för ett år sedan började vårt spännande bloggäventyr. Under namnet Pysselbolaget publicerade vi vårt första inlägg och hoppades att någon skulle se och gilla det vi gjorde. Nu, ett år senare, har över hundra tusen läsare besökt vår sida! Vi firar med tårta och en pysselkavalkad från vårt första år. Massor av tack till alla er fanststiska läsare som följer oss världen över.

A year ago today our exciting blog adventure began. Under the name Pysselbolaget we published our very first post, hoping someone out there would see and like it. Today, one year later, over a hundred thousand readers have visited our site. We celebrate with cake and a cavalcade of crafts from our first year. Many thanks to all you fantastic readers all over the world!

Se alla våra pyssel under ”Våra pyssel”.

See all our crafts under ”Our craft.”

 

Share this: