Vik en fruktskål i origami

Nu är det dags för en video igen! Den här gången viker vi fruktskålar i origami. Ja, alltså det är inte skålar för frukt, utan skålar med fruktmönster. Skålarna finns förstås att ladda ner och skriva ut. Och hur man viker – det lär Freja ut i videon. Mycket nöje!

 

Skålarna ladda ni ner som pdfer här; vattenmelon, kiwi och citron. Sen är det bara att följa instruktionerna i videon.

Om ni tycker att ni sett liknande skålar hos oss tidigare så stämmer det! Vi gjorde liknande till ett sommarpartytema förra sommaren. Så, om ni föredrar skålar med pastellmönster så föreslår vi ett besök här.

Origami fruit bowl by Pysselbolaget

De vikta fruktskålar passar utmärkt för såväl smågodis som små skrivbordsprylar. Hoppas att ni får lust att vika egna skålar i origami. Trevlig helg!

Följ oss på Bloglovin’ så missar ni inte ett enda av våra inlägg!

Share this: