0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Grått blir flott

Ni som följer oss vet att vi gärna förändrar saker vi har hemma med sprayfärg.  Idag tar vi itu med några tråkiga gamla anslagstavlor. Häng med!

Ni behöver anslagstavlor i metall, sprayfärg, maskeringstejp och papper att täcka med.

1. Gör allra först en plan. Om man vill spraya med olika färger på samma tavla måste man göra det i omgångar och därför är det bra att planera först. 2. Täck sedan över de delar som inte ska ha den färg ni ska spraya med.

3. Innan ni börjar spraya läser ni instruktionerna på burken. Som vanligt vill vi påminna om att god ventilation och oömma kläder är ett måste när man sprayar. Färgen luktar väldigt starkt och fäster hårt på allt – vare sig man vill eller inte.

Dra försiktigt bort tejp och papper och låt era nya alster torka ordentligt.  Så här kan det se ut när det är klart! Vill ni spraya en färg till är det bara att börja om igen; täck över de områden som inte ska ha färg, spraya och ta bort tejp och papper.

6 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.