0
Pysselbolaget
hemmapyssel

Dekorera egna söta krukor

Krukor är något som många har hemma, men de är inte alltid så snygga. De kan till och med vara lite trista. Vi har tidigare målat krukor med hobbyfärg och det är väldigt kul. Den här gången ger vi oss på helt vita krukor. De ska få söta fejs, och vi använder oss av mossgummi för att få till detaljerna. Till vår hjälp har vi idag Frejas kompis L.

Vi har använt vita krukor, mossgummi i olika färger, sax och lim. Det finns också mossgummi som är självhäftande, men den är lite dyrare. Vi tycker inte att det var något problem att limma fast bitarna. Mossgummit vi använder hittar ni här.

Innan vi börjar klippa i mossgummit gör vi mallar av vanligt papper. Vi testar storlekar och former tills vi är nöjda. Sen klipper vi ut alla delar i mossgummit.

Mossgummi är ett roligt material att jobba i. Det är lätt att klippa i och blir sött puffigt!

Vi limmar de klippta mossgummidelarna på våra krukor och väntar sedan otåligt på att limmet ska torka.

Dekorerade krukor är roligare än enfärgade, håller ni inte med? Speciellt när de blir så här söta.

Jag har tyvärr inga gröna fingrar, men krukorna kommer ändå till användning som förvaring för sugrör och små finpappersrullar. Det går verkligen inte åt mycket mossgummi till dessa krukor, därför kan man göra många. Det gick både fort och blev fint att dekorera krukorna och vi kommer absolut göra fler!

Följ oss på Bloglovin’ så missar ni inte ett enda inlägg!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.