0
Pysselbolaget
tips & tricks

Tips – ge telefonen extra bra grepp

Dagens tips kommer från Freja. Nästan alla har någon gång tappat sin telefon i golvet. Jag har förstått att det är extra svårt att hålla i sin telefon när man sysslar med olika aktiviteter som kräver inspelning, som Musical.ly till exempel. Freja, som är en flitig användare av Musical.ly, har löst det genom att klistra fast en fingerring med platta på sitt telefonskal. Smart, eller hur!

Visst blir telefonen lite svår att ha i bakfickan, men ringen gör att telefonen också kan stå i en bra vinkel på en plan ytan är man vill se på film eller använda FaceTime. Fingerringar med platta kan användas för att klistra fast pärlor eller annat fint. Du hittar dem hos Make & Create eller i andra välsorterade hobbyaffärer.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.