0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Pysselbolaget fyller 7 år och vi viker en isbjörnstavla!

Isbjörnstavla | Pysselbolaget

Japp, det är den tiden på året då jag blir nostalgisk – Pysselbolaget fyller 7 år! Jag vet, det är galet men sant. Min blogg har blivit stor och det har min älskade lilla pysselpartner också. 

Isbjörnstavla | Pysselbolaget

Den här gången tänker jag inte trötta ut er med bilder från åren som gått, det har varit mycket av det tidigare. Det är förstås frestande att leta upp de första bilderna på oss, långt innan vi visste hur stor bloggen skulle bli och hur länge vi skulle hålla på. Istället bjuder vi på en vikt isbjörnstavla! 

Ni kommer väl ihåg våra fina viktavlor? Vi gjorde ett helt gäng av dem i september, men det slutade inte där. Förutom de tre olika tavlorna vi vek då har det blivit ytterligare en. Jag fick en idé om att det borde gå att vika ett djuransikte och jag var helt enkelt tvungen att prova. 

Isbjörnstavla | Pysselbolaget

Det funkade alldeles utmärkt! Jag är mycket nöjd med resultatet. Vad tycker ni?

Vi fyller år | Pysselbolaget

Hur firar vi Pysselbolagets födelsedag då , undrar ni kanske? Med tårta, så klart! Freja är familjens bakexpert och denna födelsedag njuter vi av ett kärleksmums P. 

Pysselbolaget | Pysselbolaget

Till alla er säger vi tack! Tack för att ni följer oss, peppar oss och hejar på oss. Tack för att ni hängt med på hela eller delar av resan. Vi hoppas att ni hänger kvar och pysslar vidare flera år till med oss!

Karin & Freja

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.