0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Vi bjuder in till Craftcation!

Craftcation | Pysselbolaget

Det är något speciellt med kreativitet. Jag har nyligen träffat nya pysselvänner, vänner från nätet som jag följt på håll och hejat på i kommentarsfälten. Vi träffar varandra ”på riktigt” och plötsligt skapas magi. Känner ni igen fenomenet? Sociala medier i all ära, men det händer något när vi ses och skapar tillsammmans. Det behöver inte vara instavänner, det gäller vänner i stort, familjemedlemmar och kollegor. Därför är det med stort nöje jag tillsammans med Stina och Ann-Charlotte på Craft Space, Malin från Created by Malin och Anna från Pysselliv bjuder in er till ett första Craftcation!

Craftcation | Pysselbolaget Craftcation | Pysselbolaget

Ta chansen att ägna en helg åt dig och dina kreativa projekt

Vi kom helt enkelt fram till att vi ville ha mer möten, alltså inte den där tråkiga sortens möten som man kanske har på jobbet eller i skolan, utan kreativa möten med kreativa människor. Saker händer så mycket fortare när man är många och plötligt står vi  här med ett färdigt koncept. Den 15-17 februari samlas vi, och kanske du också, för att under en helg jobba med medtagna projekt, dela med oss av våra kunskaper och laga god mat tillsammans. Du tar själv med dig material och projekt att jobba med under dagarna, och vi skapar sida vid sida. Själv har jag en hög med saker jag gärna vill få färdigt! Sticklisan kommer med, origamipappret likaså. 

Unconference

Det kommer också att finnas möjlighet att dela med dig av dina kunskaper på en så kallad unconference. Kanske kan du ett hantverk du gärna vill lära ut eller  ett ämne du gärna vill hålla en kort föreläsning om. Varför inte passa på att dela dina kunskaper under vår helg tillsammans? Jag hoppas på att få lära mig virka! Låt oss inspireras och lära oss av varandra.

Wij | Foto Pernilla Hed

(Fotograf Pernilla Hed)

Wij trädgårdar

Vi bor på Wij trädgårdar i Ockelbo, ca 2 timmar från Stockholm. Där vi har tillgång till både herrgården och Trädgårdens hus. En härlig ateljé finns för kreativt skapande under hela helgen.

 

Vilka är vi?

Så vilka är vi som bjuder in, undrar ni kanske? 

Craftcation | Pysselbolaget

Craft Space är en mötesplats för den som vill ha mer kreativitet i sin vardag. Ja, eller egentligen är Craft Space Stina och Ann-Charlotte, två fantastiska tjejer med en vilja att skapa en kreativ livsstil – för alla. De håller kurser, tipsar, uppmuntrar, utmanar och strävar efter ständig utveckling. 

 

Craftcation | PysselbolagetCreated by Malin är en nyfunnen vän men väletablerad Instagram-profil. Malins flöde skvallrar om en enorm energi och nyfikenhet för nya kreativa projekt och tekniker. Många av Malins färdiga projekt finns också tillförsäljning i den egna webbutiken.

 

 

 

 

Craftcation | PysselbolagetAnna, kanske mer känd som Pysselliv, bloggar på 101 idéer om roliga och kreativa pyssel att göra för barn och vuxna, gärna med återbrukat material. Följer ni dessutom Anna på Instagram har ni säkert sett de underbara kläder hon syr. Anna ordnar också kreativa barnkalas i det egna företaget Pysselkalaset.

 

 

Hur härligt låter inte det här? Hoppas att ni är lika peppade som jag! Som ni säkert förstår är antalet platser begränsade. Skynda in och anmäl!  Läs mer gör du här och anmälan gör du här.

Craftcation | Pysselbolaget

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.