0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Välkommen in i vår pysselgarderob!

Cutoutandkeep

Idag blir det guidad tur i vår pysselgarderob. Fantastiska webbsidan Cut Out + Keep har bett om lov att kika in och ser hur vi har det. Mer om det hittar ni här. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att vi har ett stort, ljust och fint pysselrum. Ni som följer oss vet att så är inte fallet. Vi pysslar vid köksbordet, flyttar runt och städar undan till middagen – och det funkar fint. Däremot har vi mycket pysselmaterial som måste bo någonstans. Vi sparar gärna toarullar, kartonger, mjölkpaket och annat bra-att-ha material och allt det tar plats.

Pysselbolaget craft closet 14

Lösningen finns i en gammal walk in closet som blev över när vi byggde ut. Kanske har ni redan sett vår håltavla – om inte så finns den här. Många av de projekt som hänger framme är från bloggen, till exempel kransen av garnbollar, dockhalsbandet och kartonghyllorna. Kalenderugglan, papperskorgen med serier och molnklockan finns alla vår bok Pyssla med mig.

Pysselbolaget craft closet 4

Garderoben rymmer den minsta bäddsoffa man kan hitta och ett par fina gamla hyllor. På väggen hänger några av våra egna konstverk, våra geometriska konstverk från förra året och de härliga blomsterporträtten vi gjorde för the Southern Institute. Grädden på moset är vår älskade Carlos från begåvade Jenny och Jens på Sammy Rose.

Pysselbolaget craft closet 9

I garderoben finns också 3 stycken grunda köksskåp av den typen man har glas och tallrikar. Skåpen rymmer plastlådor med garn, tejp och färg. I den gamla hyllan har vi mindre burkar, snören, verktyg och annat smått.

Pysselbolaget craft closet 1

Som ni säkert ser är rummet full med saker och man kan bara gå in en i taget när man ska hämta något. Det är ändå skönt att få ha ett utrymme för material och inspiration. Det är roligt se att många av våra pyssel faktiskt används. Kakfatet vi gjorde är perfekt för vackra washitejper och på den spraymålade brickan samlar vi det som ska med ut till köksbordet.

Fler bilder och en liten intervju finns hos Cut Out + Keep, där ni också hittar inspiration, beskrivningar och mycket, mycket mer.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.