0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Best Halloween Costume Contest

Give_away_PB_2013_3

Give_away_PB_2013_2

Idag tjuvstartar Willowday, Make & Create och Pysselbolaget Halloween med en tävling på Instagram! Har ni ett Instagramkonto och en snygg/rolig/kreativ Halloweenkostym så kan ni vara med. Leta upp oss @willowdaygram, @makeandcreate och @pysselbolaget för mer info om tävlingen. En lycklig vinnare får en present från Helenas fantastiska pysselbutik Make & Create, tillsammans med överraskningar från willowday.com och pysselbolaget.se. Tävligen startar nu! Vi ser så mycket fram emot att få ta del av era kreationer.
———
Today we, Willowday, Make & Create, and Pysselbolaget, kickstart Halloween with a contest on Instagram! If you’re on Instagram and have cute/scary/cool Halloween costume you can enter. Look us up @willowdaygram, @makeandcreate and @pysselbolaget for more info on the contest. One happy winner will receive a gift from Helenas amazing craft store Make & Create, along with small treats from willowday.com and pysselbolaget.se. The contest starts now! We look very much forward to see your creations.

 

En läskigt kreativ helg önskar vi er!
———
Have a creepy creative weekend!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.