0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Ny bok på gång – Vackra armband att göra själv

dator och pysselmaterial
Det har varit lite tyst från mig här på bloggen. Nu får jag äntligen berätta varför – det är en ny bok på gång! I månader har jag knutit, flätat och pärlat och i slutet på september släpps boken ”Vackra armband att göra själv”. Boken innehåller drygt 30 olika armband med tydliga beskrivningar och mängder av bilder. Jag har också klämt in några söta presentförpackningar eftersom jag anar att ni, precis som jag, kommer att vilja göra fler armband än ni själva kan bära.
Bokomslag
Omslaget är redan klart. Visst är det fint! Jag och min redaktör Linnéa på bokförlaget Semic jobbar på för att göra klart det sista med boken och jag längtar redan efter att få visa upp den för er! Håll ut – i september finns den förhoppningsvis i en butik nära dig!

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.