0
Pysselbolaget
alla hjärtans dagspyssel

Roliga och söta idéer till Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag

Vi närmar oss Alla hjärtans dag med stormsteg och vi har pyssel på tork i alla hörn av vårt hem. Det bästa med våren är alla härliga pysselhögtider, tycker ni inte? Medan hobbyfärgen torkar hos oss vill jag passa på att tipsa om roliga och söta idéer från andra bloggar. Häng med!

Alla hjartans dag

1. Alla hjärtans dag är en möjlighet att få skänka en tanke i form av ett kort, blommor eller en liten present, till alla man älskar. Skicka till exempel ett hjärta till ditt hjärta! Hos Oh Happy Day finns en beskrivning på dessa rara vimlar.

 

2. Eller fläta fina armband av bitar av tygband och snören. Kelli Murray visar hur hon gjorde sina söta armband.

3. Ett kort räcker långt, men jag gillar även när man kan inkludera något man kan ha nytta av. Relocated Living har dessa söta kort att skriva ut.

 

4. Sött på alla sätt är alltid uppskattat till Alla hjärtans dag. Jag älskar dessa chokladdoppade rån från the Merrythought. Jag är osäker på om vi kan hitta rosa rån här i Sverige, men färgad choklad, Candy Melts, går att hitta.

5. Eller varför inte skriva ut och pyssla ihop en söt mobil som present. Hos Hello Wonderful hittar ni dessa rara katter att ladda ner.

 

Ja, och den fluffiga kransen då? Den är vår! En beskrivning hittar ni här.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.