0
Pysselbolaget
halloweenpyssel

Halloweendekorationer i repris

Halloweenfesten är avklarade för året och vi är mycket nöjda! Alla årets dekorationer och pyssel blev toppenfina ihop. Men ni som kollat in förra inlägget kanske såg att vi inte bara dekorerat med nypysslade grejer. Vi hade körde även en par favoriter i repris. Idag vill vi visa ett par av dessa lite extra. Häng med!

Ni som följt oss en längre tid har säkert sett våra näsduksspöken. Vi har dels gjort spöken som kan stå på bordet och dels spöken som vi har hängande i fönstren. Vi älskar dessa spöken och de åker fram varje år. Vi har även gjort spöken, enligt samma metod, med silkespapper. De var svåra att göra, men resultatet blev fantastiskt. Två av dessa åkte fram även i år. Den här gången fick de varsin glaskupa att bo i och  belysning. Snyggt, tyckte vi.

En annan sak som vi plockar fram varje år är våra fladdermöss av platspåsar. De sitter faktiskt i riset året runt. Jag älskar när något så enkelt som remsor av plastpåsar blir snygga dekorationer.

Hur ser det ut hos er kring Halloween – har ni grejer ni plockar fram varje år eller gör ni nytt?

Med dessa två godingar i repris avslutar vi Halloween för den här gången. Men festen fortsätter, vi fyller nämligen snart år!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.