0
Pysselbolaget
halloweenpyssel

Dags för härlig Halloweenfest!

Så vad det äntligen dags – dags för Halloweenfest! Alla Halloweenpyssel är gjorda, bordet är dukat och gästerna på väg! En genomskinlig värdinna är redo att ta emot. Äntligen kan vi visa upp alla fina och goda saker vi gjort under oktober. Härligt, eller hur?

Frejas fejkade giftburkar är fyllda med godis och passar fint till de spraymålade loppisfigurerna. Det känns extra roligt att våra bästa pyssel för i år är gjorda av återbruk. Frejas burkar är vanliga glasburkar och loppisfigurerna var lite trista dekorationer inköpta billigt på loppisar.

Som bordsplacering, och som en extra present, använder vi våra äppeltryckta godispåsar! Varje plats har också fått en chokladbit inslagen som en figur. Mer som dessa hittar ni i inägget ”go’saker till Halloween”.

Alla våra söta go’saker gjorde succé, de hiskliga rispapperslamporna lika så.

Godisburkarna är förstås på plats – fyllda med godis dagen till ära!

De blödande ljusen är superfina att duka det annars mörka bordet med. Det är mycket att förbereda när man ska ha kalas, och mycket man måste provsmaka!

Våra genomskinliga vänner är här och Halloweenfesten är i full gång! Hoppas att ni också blir sugna på att hålla fest. Hoppas att ni hittar saker ni vill göra och go’saker ni vill prova. Hoppas att ni också får en härlig Halloween!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.