0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Vi firar 6 år – med en tävling! 

PysselbolagetHalloween är över men festandet fortsätter – och nu fyller vi 6 år! Vi har haft 6 år av pyssel, blogg och massor av kul! Det vill vi förstås fira med er och vi gör det med en tävling. Vår bok ”Pyssla med mig!” finns fortfarande att köpa men vi vill gärna tävla ut ett par – en till er och en vän. Häng med så berättar vi hur det går till.

Pysselbolaget

Tänk att det gått 6 år sedan vi började blogga om pyssel. Det känns helt galet – och kul, förstås! Jag är så otroligt glad att ni vill följa med oss på den här resan. Endel av er har till och med blivit kära vänner. Era kommentarer och närvaro betyder så mycket.

Många av våra bästa pyssel finns samlade i den bok vi gjorde för några år sedan, ”Pyssla med mig!”. I årets födelsedagstävling vill vi att ni berättar för oss om en vän ni tycker ska ha vår bok. Tagga din vän och ni har chans att vinna en bok var. Visst låter det bra!

Gör så här för att vara med och tävla:

1. Följ oss på Instagram och leta upp bilden märkt ”Tävling”.

2. Berätta för oss om en vän ni tycker ska ha vår bok. Glöm inte att tagga er vän. Ni har fram till 14 november på er.

Lycka till!

Tävlingen avslutas den 14 november 2017 kl 18.00. En vinnare från Instagram utses av Pysselbolaget och beslutet kan inte överklagas. Vinsten består av två exemplar av ”Pyssel med mig!”, en till vinnaren och en till den vän vinnaren har taggat. Vinnarna kommer att publiceras den 17 november på bloggen.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.