0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Hemma hos oss …

Crafted angel

… är huset fullt av små pysslade projekt. Jag har en ängel ovanför min säng. Freja gjorde henne som ett julpyssel på förskolan för länge sedan, men hon är så fin att hon får stå framme. Hur ser det ut hos er? Tycker ni pysslade saker ska stå framme eller hamnar barnens förskolepyssel i skåpen?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ruth | HungryHeart.se
  18 November, 2015 at 11:14 am

  Tänk vad fint att få ha en skyddande ängel över ens säng. <3

  Jag har inga egna barn, så jag får svara på din fråga efter vad jag tror, och det är att förskolepysslet självklart skall stå framme! När barnen har skapat en massa fint så tycker jag att man skall betrakta det som om man har självaste Mona Lisa i sitt hem. Sedan kan jag i och för sig tänka mig att om "produktionstakten" är hög, så blir det kanske lite knepigt att ha små konstverk precis över allt i hela huset. Men det gör lite ont i hjärtat mitt av tanken på att en del barns fina pyssel hamnar rakt in i ett skåp…

  • Reply
   Karin & Freja
   19 November, 2015 at 10:20 am

   Visst är hon söt! Har man “produktiva” barn får man vara lite realistisk – allt kan inte stå framme, man får välja några fina guldkorn. Men jag tror inte att barnen misstycker. Ofta pysslar de för att de gillar processen. Det är klart att de blir glada av att se sina alster stå framme, men mycket av deras glädje, upplever jag, ligger i själva skapandet.

 • Reply
  Johanna altun
  18 November, 2015 at 7:41 pm

  Jag låter alltid deras alster stå framme. Ibland åker dom i backen och går sönder men byts då it mot nytt

  • Reply
   Karin & Freja
   19 November, 2015 at 10:18 am

   Har man kreativa barn är det inte svårt att hitta fina saker att ställa fram, eller hur! Tack för att du tittade förbi och lämnade en kommentar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.