0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Pyssla presenter till lärare och förskollärare 

Pysslade presenter | Pysselbolaget

Den ljuva sommartid är här och alla skolavslutningar med den. Ni som följer mig på Instagram har kanske sett jag jag tipsat om presenter till lärare och förskollärare. Jag fick en fråga om jag hade några tips på pysslade presenter, och det är klart jag har! Här kommer mina tips och länkar till beskrivningarna.

1. Att måla på vanliga terrakottakrukor är både roligt och billigt. Fyll dem med en planta, något ätbart eller kanske sköna spa-produkter.

Pysslade presenter | Pysselbolaget

2. Filttyg är nog ett av mina favoritmaterial för tillfället! Klipp peppiga ord i annan färg och fäst på en vimpel med hobbylim. ”Bästa fröken”, ”trevlig sommar” eller kanske ”du är snäll”!

Pysslade presenter | Pysselbolaget

3. Här är en annan typ av dekorerad kruka! Den här gången har vi använt vita krukor och klippt detaljer i mossgummi. Även dessa kan man fylla med plantor eller godsaker.

Pysslade presenter | Pysselbolaget

4. Jag älskar att göra filtkorgar och ge bort. Dessa stor korgar rymmer precis ett paket minsta sortens blöjor. Kanske ni vill fylla dem med något annat till era fröknar ? Mallar finns på bloggen.

Pysslade presenter | Pysselbolaget

5. Ljuslyktor till varma ljumma sommarkvällar kan man inte få för många av. Dessa är gjorda av återvunna glasburkar, snygga silkespapper och decopagelack.

Pysslade presenter | Pysselbolaget

6. Till sist – alla älskar en geléhallonkaktus – jag lovar! De är lätta att göra, kul att ge bort och goda att äta. På bloggen finns en video på hur man gör den. Gör’t!

Hoppas att hittar något ni vill pyssla som presenter till era lärare och förskollärare! Har ni haft lärare hälften så bra som våra så är de verkligen värda en present efter skolåret. Och kom gärna med fler förslag! Jag äskar att höra från er.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.