0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Väldigt sociala / Very social

Jag och Freja har länge pysslat vid vårt köksbord men att blogga har öppnat en helt ny värld för oss. Vi har nu pysselvänner över hela världen. Underbart! Vi har också blivit väldigt sociala och du kan följa oss på Facebook, Pinterest och nu även Instagram. Vi ses i cyberrymden!

Freja and I have been doing our crafts around  our kitchen table for some time now, but  blogging has opened up a whole new world for us. We now have craft friends all over the world. Wonderful! We have also become very social and you can follow us on FacebookPinterest and now Instagram. See you in cyber space!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Maria @ Förskoleburken
  3 December, 2012 at 6:44 pm

  Självklart har jag koll på er! Ville bara meddela att er pinterest-länk har blivit knasig.
  Trevlig måndag!

  • Reply
   Karin & Freja
   3 December, 2012 at 8:35 pm

   Länken är nu fixad! Tack!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.