0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Gör söta kartonghyllor till små, lätta saker

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Jag gör gärna kartonghyllor till mina samlingar av småsaker! Jag kombinerar helt enkelt ett behov av att visa upp mina små samlingar och med en passion för återbruk. Kartonger är något som inte passerar detta hus utan en noggrann inspektion – är den i bra skick, snygg form och stadig hamnar den i pyssellådan. Just dessa kartonger har gått ett nytt öde till mötes, som fina hushyllor till mina små, lätta saker. 

Kartonghyllor | Pysselbolaget
Ni behöver

Stadiga små kartonger, limstift, fina papper, sax och washitejp. Ni behöver också någon typ av väggfäste. Jag använder självhäftande tavelöglor.

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Gör så här

Snygga små hushyllor har passerat för i mitt instagramkonto länge nu. Jag älskar formen av små hus men har ingen sluta att lägga pengar på nya hyllor. Jag bestämde mig för att dekorera mina kartonghyllor med en siluettbild av ett hus i stället. 

Jag klipper siluetten i ett fint mönstrat papper och limmar fast det i kartongen. Jag låter nederkanten på siluetten gå över den nedre sidpanelen  på kartongen. 

Till sist tejpar jag kanten på kartongen med washitejp.

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Ta-da! En styck kartonghylla med hussiluett klar! 

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Fördelen med kartonghyllan är att den är lätt att hänga upp. Man kan trycka ett häftstift rakt igenom hyllan eller fästa en tavelögla på baksidan. Jag använder självhäftande tavelöglor.

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Ja, och så har jag ju svårt att bara göra en…

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Kartonghyllor | Pysselbolaget

Japp, jag är nöjd! Kartonghyllorna passar utmärkt för lätta små saker, och det är något jag har mycket av. Nu kan jag ställa upp, visa och sen byta ut allt när som helst. 

Det här är inte mina första kartonghyllor. Kolla gärna in dessa hyllor av papprör eller dessa gjorda av skokartonger.

 

SparaSpara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.