0
Pysselbolaget
Pysselbolaget

Idag skänker vi till Världens Barn

Hurra, idag är det än en gång dags att avsluta det projekt som startade i frustration, men med er hjälp växt och blivit något så himla fint! Ni har pysslat sparbössor, inspirerat andra och sparat pengar till förmån för Världens Barn. Ni är fantastiska! Insamlingen hos Världens Barn som jag och Freja startade växer för varje timme och det ska bli så spännande att se vad vi tillsammans lyckas få ihop i år!

För er som vill sätta in era pengar idag, så funkar det så här:

1. Sätt in motsvarande summa som ni sparat ihop på vår insamling hos Världens Barn. Nytt för i år är att man kan välja konto eller Swish. Era pengar går direkt till Världens Barn, alltså inte via oss, men vi kan se hur många av er som varit med i just vårt initiativ, #pysslaförvärldensbarn!

2. På Världens Barns hemsida finns info om hur du kan swisha eller SMSa in pengar. Använder ni dessa kanaler kommer era pengar inte att registreras på vårt initiativ, men de hamnar fortfarande där de behövs – hos Värdens Barn.

3. Ta med er pengarna till någon som skramlar bössa på stan idag eller i morgon! Har ni spara mycket mynt kanske det är lättast att lämna dem i en bössa. De kommer hur som helst fram dit de ska – till Värdens Barn.

Insamling är förstås öppen även efter i dag. Det viktiga är att ni sätter in pengar, inte hur. Alla bidrag gör skillnad, liten som stor. Läs gärna om vad pengarna räcker till med era barn. Det är en skön läsning, jag lovar!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.