Om oss

About_us_PB_2014

Vi på Pysselbolaget brinner för att vuxna ska vara tillsammans med sina barn. En del bakar, andra spelar spel, vi pysslar. Vi visar enkla roliga pyssel som inte kräver för mycket kunskap, utrustning eller tid. Oftast pysslar vi med det som vi har hemma och vi pysslar alltid tillsammans. Det är i samarbetet och skapandet mellan liten och stor som magin finns, inte i sakerna vi gör.

Vi blir jätteglada om ni kommenterar våra pyssel.

Om Freja
– Jag är 10 år och pysslar massor. Jag ser till att det är enkelt för barn att hänga med i våra pyssel och det är jag som fixar till så att det blir fint. Det ska vara mycket färg, ofta mer än vad mamma tycker. När jag inte pysslar med mamma går jag i skola och har världens bästa fröken.

Om Karin
– Min egen mamma är fantastisk och pysslade mycket med mig när jag var liten. Jag tyckte mycket om de stunderna och det är något jag gärna vill föra vidare till mina barn. Det är mitt sätt att stänga av alla måsten och spendera bra tid ihop, man kan inte tänka på tvätt när man pysslar! Jag jobbar också som grafisk formgivare och vill du se mer om det klickar du här.