Armband inspirerade av Anthropologie

Antro inspired bracelets

Butiken Anthropologie har fått det att klia i många pyssliga fingrar. Deras skyltfönster brukar vara ett under av kreativa lösningar och söker man på nätet hitta man mängder med bilder tagna av förbluffade förbipasserande. Även vi är inspirerade av deras stil och idag gör vi bohemiska armband av överblivna bandstumpar.

Antro inspired bracelets2

Ni behöver korta bitar av tygband och snören. Vi sparar sidenband från presenter och klipper galghängarna ur t-shirts. De behöver vara mellan 18-20 cm långa. Ni behöver också en sax, kontaktlim, avslutningshylsor i metall och smyckeslås.

Antro inspired bracelets3

1. Klipp band och snören till mellan 18-20 cm långa bitar. Bunta ihop dem och snöra ihop dem hårt i ena änden. Klipp av ändarna ovanför knuten så att kanten blir jämn. Fyll en av avslutningshylsorna till hälften med kontaktlim. Låt inte barnen använda kontaktlim. Använd och stoppa undan.

Antro inspired bracelets4

2. Tryck hylsan ovanpå knuten och låt limmet torka. Kolla så att armbandet är lagom långt och gör sedan likadant på andra sidan.

Antro inspired bracelets5

Klart!

Antro inspired bracelets6

Vi använder våra nya armband hela tiden, de är både snygga och sköna att ha på sig. Nu är vi på jakt efter fler band!

Antro inspired bracelets7

Share this: