Emoji glasunderlägg

Emoji bead coasters 1

Förra veckan hade vi fantastiska Gina från Willowday här på besök med sin dotter. Är det något som är roligare än att pyssla, så är det att pyssla tillsammans. Vi fick ett par intensiva och kreativa timmar tillsammans. Det blev förstås en hel hög roliga pyssel påbörjade, och en del till och med avslutande, den dagen. Vi kommer att dela dem alla med er och vi börjar med ett glatt pärlplatteprojekt.

Emoji bead coasters 2

Ni behöver runda pärlplattor, pärlor och bilder på Emojis. Ni behöver också ett strykjärn och stryk- eller bakplåtspapper.

Emoji bead coasters 3

Att bygga Emojis på pärlplattor är pilligt men inte svårt. Börja med en som känns lätt. Stryk sedan pärlplattan med ett strykjärn så att pärlorna smälter ihop. Låt plattan svalna och ert första glada, eller ledsna, glasunderlägg är klart!

Emoji bead coasters 4

Det gäller att smälta ihop alla pärlor, så att glasunderlägget håller.

Emoji bead coasters 5

Vi dukar glatt med glasunderläggen som Freja och Ginas dotter gjorde! Kikar ni in Willowday idag hittar ni fler Emojis och andra roliga projekt.

Emoji bead coasters 6

Share this: