And the winner is…

Vi måste börja med att tacka för alla fantastiska kommentarer. Tack! Tyvärr har vi bara en bok att dela ut och den här gången går den till Anna från bloggen Kladd o klet. Grattis Anna, hoppas att du och din dotter får mycket glädje av boken.

Igen, tack till alla er som lämnat bra och konstruktiva kommentarer. Vi kommer att fortsätta med våra återvinningspyssel och vi kommer också att försöka hitta pyssel som passar för lite mindre barn. Har ni fler kommentarer, eller önskemål, hoppas vi att ni hör av er även om det inte är tävling!

 

We must begin by thanking you for all your fantastic comments. Thank you! Unfortunately we only have one book to hand out and this time it goes to Anna from the blog Kladd o klet. Congratulations Anna, hope you and your daughter will enjoy the book.

Again, thanks to all of you for ​​good and constructive comments. We will continue with our recycling crafts and we will also try to find crafts that are suitable for smaller children. If you have more comments, or requests, we hope to hear from you again!

Share this: