0
Pysselbolaget
samarbeten

And the winner is…

Vi måste börja med att tacka för alla fantastiska kommentarer. Tack! Tyvärr har vi bara en bok att dela ut och den här gången går den till Anna från bloggen Kladd o klet. Grattis Anna, hoppas att du och din dotter får mycket glädje av boken.

Igen, tack till alla er som lämnat bra och konstruktiva kommentarer. Vi kommer att fortsätta med våra återvinningspyssel och vi kommer också att försöka hitta pyssel som passar för lite mindre barn. Har ni fler kommentarer, eller önskemål, hoppas vi att ni hör av er även om det inte är tävling!

 

We must begin by thanking you for all your fantastic comments. Thank you! Unfortunately we only have one book to hand out and this time it goes to Anna from the blog Kladd o klet. Congratulations Anna, hope you and your daughter will enjoy the book.

Again, thanks to all of you for ​​good and constructive comments. We will continue with our recycling crafts and we will also try to find crafts that are suitable for smaller children. If you have more comments, or requests, we hope to hear from you again!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Anna
  22 October, 2012 at 2:18 pm

  Tjoohooo! 🙂 Tusen tack!

 • Reply
  Jajajajaja! :) | kladdoklet
  22 October, 2012 at 2:23 pm

  […] Titta här vad jag har vunnit! Tänk så glad man kan bli! Det firar vi med en tur i skogen och dessutom tar vi med oss varm choklad. Det ni! Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Postat i Inspiration | Tagged Jippi, nya idéer, nya projekt, sy, vinst […]

 • Reply
  lopplisa
  22 October, 2012 at 5:50 pm

  Grattis till vinnaren! Är lite, mycket, megaavis även om jag nu råkade missa att delta i själva tävlingen! Boken ser ut som vore det en kioskvältare av pyssliga mått!!

 • Reply
  Anna
  24 October, 2012 at 4:06 pm

  Tack igen, idag låg den i brevlådan. Och tack för den extra presenten!
  Emma hade bästa kommentaren när hon öppnade paketet.. -Mamma, vilken lycka! Vi vann en bubbelplast för ett helt år! 🙂

  • Reply
   Karin & Freja
   25 October, 2012 at 8:45 am

   Roligt! Hoppas att ni kommer att få glädje av både bok och bubbelplast!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.