0
Pysselbolaget
julpyssel

Snögubbar på snöre 

För fyra år startade The Creative Collective Sweden en julkalender tillsammans. Vi var alla nya som bloggare och glada att göra något tillsammans. Idag är vi erfarna bloggare, proffsiga fotografer och nära vänner. Kalendern är inne på sitt fjärde år och för andra året i rad står Gina på Willowday som värd för kalendern. Hon har lyckats få ihop en underbar kalender, full av både nya kreativa gäster och gamla välbekanta kreatörer. Det är en ära att få vara med i kalendern och idag är det vår tur att stå för innehållet. Häng med oss när vi fångar snögubbar på snöre!

Ni behöver flörtkulor i olika storlekar, snöre, en lång nål, pärlor, ljushållare, hobbyfärg och pensel, tuschpennor och en sax.

Börja med att måla ljushållarna med hobbyfärg. De är perfekta som snögubbehattar, med snyggt brätte och ett hål i toppen för snöret.

Vi ritar ögon, mun, knappar och morot på flörtkulorna med vanliga tuschpennor och trär sedan upp pärlor, flörtkulor och hattar i valfri ordning på snöret.

Vi har satt knutar mellan pärlorna och flörtkulorna eftersom vi vill ha lite mellanrum mellan dem. Det går förstås att trä på dem utan knutar. På så sätt får man använda fler snygga pärlor.

Det var vårt bidrag till 24 Days of Scandinavian Christmas, den 4:e kalendern i ordningen! Gina från Willowday är hjärnan och hjärtat bakom årets kalender och delar inläggen dagligen hos sig. Följ henne så missar ni inte en enda lucka!

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

5 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.