0
Pysselbolaget
julpyssel

Ljusstake av glasburkar – julens roligaste pyssel!

Ljusstake av Pysselbolaget

Såg i vår adventljusstake häromdagen? Den gjordes av glasburkar och ljuskoppar, med små vinterlandskap av kartongfigurer och socker. Jag måste säga att det kan ha varit julens roligaste pyssel. Jag älskade att bygga de små vintervärldarna – och kan ha byggt det mesta själv…

Ljusstake av Pysselbolaget

Vad kan jag säga – ibland vill man inte samarbeta. Ibland vill man göra allt själv. Freja fick till sist fatt på en egen burk och byggde en egen värld. Hon valde noga ut ett gäng färdiga figurer istället för att klippa kartongfigurer och hennes burk fick också ett tunt lager sockersnö.

Visst blev Frejas ljusstake söt? Som en riktig Disneyjul! Freja tyckte att det var lika roligt som jag att fylla sin burk och vi är överens om att vi vill göra det igen. Kanske vi gör en variant till påsk, eller midsommar! Vore det inte fantastiskt att göra personliga födelsedagsljusstakar också? Beskrivningen på hur vi gjort med lock och burkar hittar ni här.

Ljusstake av Pysselbolaget

SparaSpara

SparaSpara

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.