0
Pysselbolaget
julpyssel

Läckra julgranskulor

December är en månad då man sällan hinner allt man vill göra, har ni märk det? Förra året hade vi ett kakig känsla över hela julpysslandet. Alla våra pyssel gick i pastelliga färger och vi inspirerades av läckra syltmunkar med färgglad frosting. Men, vi hann inte visa er alla de pyssel vi gjorde förra året. Därför bjuder vi idag på ett extra julpyssel – läckra julgranskulor!

Vi har använt vita julgranskulor i plast, hobbyfärg och penslar.

Kommer ni ihåg våra adventsljusstakar från förra året? Gamla kakformar målades som doughnuts med både frosting och strössel. Vi måla kulorna på samma sätt. Först ett lager läcker frosting och sen strössel i pastelliga färger. Strösslet görs lättast med en bred platt pensel.

Våra kulor torkar i ett gammalt ställ för ägg. Visst är det fint? Det går också bra att ställa kulorna på en toarulle eller en tejprulle medan de torkar.

Jag älskar den pastelliga känslan vi hade på alla våra pyssel från förra året! Fler pyssel hittar du i inlägget från tidigare i veckan. Nästa vecka kommer vi tillbaka med nya pyssel. Söndag är stora julpysseldagen hos oss och vi laddar upp för en kreativ dag med massor av nya idéer som vi vill dela med er. Trevlig helg!

SparaSpara

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.