0
Pysselbolaget
julpyssel

En julklapp till er – ladda ner vår julkalender!

tccs-book-2

Jag hoppas att ni följer The Creative Collective Swedens julkalender. Varje dag i december presenteras ett nytt inspirerande projekt – något att skapa, baka eller bara göra i förberedelse för en strålande kreativ jul. Kalendern vandrar mellan oss och vi hoppas ni hänger med.

Det är vårt tredje år med kalendern och i år vill ge er, alla ni som troget följer vår kalender genom hela december, en extra julklapp. Ni får vårt första julkalender år som en bok att ladda ner! Julen är härlig i år, eller hur. E-boken innehåller alla våra inlägg från första året, dag för dag. Ladda ner den och läs på skärmen, eller skriv ut den och spara som en bok. Hoppas att ni gillar den – och tack för att ni följer oss på vår kreativa resa genom december.

Ladda mer hela boken här.

 

Idag landar kalendern hos en av våra gäster: Kriis Kitchen. Kika in hos henne idag!

Hela listan på bloggare och datum finns här.

Följ oss också på

facebooksida, Instagramkonto och  Pinterest board.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.